válasszon nyelvet: pl en de hu

JognyilatkozatA www.bisztrai.com weboldal és az azon elhelyezett és a jövőben elhelyezendő információ a Bisztrai ügyvédi Iroda tulajdona, amely a magyar jog szerint alapított és működő ügyvédi iroda (székhely: 1138 Budapest, Turóc u. 3. IX/3., aliroda: 1133 Budapest, Váci út 76., Budapest Ügyvédi Kamarai regisztrációs száma: 2764, Európai adószám: HU 18132001)

A grafikai tervezést, a „KISŁOW | BISZTRAI ATTORNEYS AND COUNSELORS” logót, a képeket és a weboldal tartalmát szerzői jog védi.

A weboldal tartalmának felhasználása kizárólag saját használatra a szerző és forrás megjelölésével lehetséges. A weboldalon használt anyagok, információk és képek a Bisztrai Ügyvédi Iroda által és a Bisztrai Ügyvédi Irodának készültek tájékoztató jelleggel és nem minősülnek jogi tanácsadásnak.

Minden a honlap használatából származó ügyben történő értelmezésnél, jogérvényesítésnél, szabályozásnál, és értékelésnél Magyarország joga az irányadó.

A weblap tartalmának bármilyen módon történő jogosulatlan használata különösen, de nem kizárólagosan a védjegy, szerzői és személyiségi jogok megsértése polgári jogi -, illetve adott esetben büntetőjogi szankciókhoz vezethet.