válasszon nyelvet: pl en de hu

Az FTC futballstadion lelátó székei szállítása tárgyában nyújtottunk jogi tanácsadást


Az épülő Ferencvárosi Futballstadion lelátó székei szállítása és beépítése tárgyában a Bisztrai Ügyvédi Iroda egy piacvezető lengyel bútorgyártó cégcsoport részére nyújtott jogi tanácsadást a közel féléves üzleti tárgyalások során.

A tárgyalások eredményeképpen az FTC Stadion generálkivitelezője – a Market Zrt. – és a lengyel Nowy Styl Sp. z o.o. cégcsoporthoz tartozó vállalat sikeres vállalkozási szerződést kötöttek.

Ügyvédi Irodánk a közbeszerzési-, építési és bankjog területén nyújtott jogi szolgáltatásokat magyar, lengyel és angol nyelven.

A Nowy Styl Group Európa egyik piacvezető bútorgyártója, mely több, mint 7.000 munkavállalót alkalmaz 8 országban. A lelátó székek gyártásával és beépítésével kapcsolatos legismertebb projektjei közé a Green Point és Mbombela stadion (Dél-Afrikai Köztársaság), Lia Manoliu (Románia), valamint a 2012-es lengyelországi Európa Bajnokság stadionjai tartoznak.

A Market Zrt. jelentős magyarországi építőipari szereplő, aki megalakulása óta kb. 580 létesítményt valósított meg közel 1,4 Mrd euró értékben, köztük: irodaházakat, áruházakat és kereskedelmi létesítményeket, hoteleket, gyárakat.