válasszon nyelvet: pl en de hu

Szolgáltatások


Ügyvédi irodánk ÁLLANDÓ JOGI SZOLGÁLTATÁSNYÚJTÁS KERETÉBEN biztosítja az ügyért felelős jogásszal történő közvetlen személyes kapcsolaton alapuló, személyre szabott mindennapi jogi szolgáltatást, a hatályos jogszabályokon, valamint a legújabb bírósági határozatokon alapuló jogi ellenőrzést, az ügyfelek igényeinek megfelelő gyors reakciót és a versenyképes árakon történő szolgáltatást.

Tartós ügyvédi megbízás alapján jogászaink állandó jogi szolgáltatást nyújtanak a munkatehertől függetlenül. Az együttműködés ezen fajtájánál fix összegű, a munka tehertől, és a szolgáltatás helyétől, a feladat bonyolultságától, és más tényezőktől – mint a szolgáltatás gyorsasága – függő díjazásban állapodunk meg ügyfeleinkkel.

EGYEDI SZOLGÁLTATÁSOKAT is kínálunk ügyfeleinknek, amelyek magukba foglalják különösen: a konkrét tényeken alapuló jogi szakvélemény adását, memorandumok elkészítését egy konkrét témáról vagy egy bizonyos területen megfigyelhető tendenciákról a konkrét tényekre való hivatkozás nélkül, bírósági beadványok előkészítését. Az együttműködés ezen formájának választása esetén ügyfeleinknek óránkénti javadalmazási rendszert javaslunk, amely által csak a ténylegesen a feladat megoldására töltött időt kell megfizetni.

Szolgáltatásunk magába foglalja az ügyfeleink üzleti partnereivel szembeni KÖVETELÉSEINEK ÉRVÉNYESÍTÉSÉT a bírósági eljárás megkezdése előtt, a PERES ÉS VÁLASZTOTT BÍRÓSÁGI ELJÁRÁSOK során, egészen a végrehajtásig. Előzetes értékelést készítünk a vitával elérhető előnyökről és hátrányokról. Ezen szolgáltatásnál a vegyes rendszerű javadalmazási rendszert ajánljuk ügyfeleinknek, amely a ránk bízott ügy állásától és a folyamatos feladatoktól függ.

Szakmai tevékenységünk során gyakran adunk tanácsokat olyan vállalkozásoknak, amely most indítják vagy éppen a már meglévő tevékenységüket fejlesztik a lengyel vagy magyar piacon. Előzetesen felmérjük ügyfeleink szükségleteit és képességeit és javaslatot teszünk az üzlet működéséhez megfelelő jogi formára. TÁRSASÁGOKAT ALAPÍTUNK a fent említett országokban és biztosítjuk azok részére a széleskörű jogi szolgáltatásokat.

Kompetenciáink körébe tartozik az üzleti tevékenység csökkentésével vagy megszüntetésével kapcsolatos tanácsadás is. Ügyfeleinket a társaság ÚJRASZERVEZÉSÉVEL vagy VÉGELSZÁMOLÁSÁVAL, vagy akár FELSZÁMOLÁSÁVAL kapcsolatban is támogatjuk. A szolgáltatás jellegétől függően általány díjazást, vagy a munkával töltött idő előzetes meghatározásával egyidejűleg óránkénti elszámolást javaslunk.