válasszon nyelvet: pl en de hu

Rólunk


Irodánk a Közép- és Kelet Európában üzleti tevékenységet folytató vállalatoknak nyújt jogi szolgáltatásokat. Lengyelország, Magyarország és a német nyelvű országok jogi kultúrájának és gazdasági helyzetének ismerete lehetővé teszi számunkra hogy széleskörűen támogassuk ügyfeleinket ebben a régióban.

Olyan jogi megoldásokat javaslunk ügyfeleinknek, amelyek figyelembe veszik szükségleteiket, körülményeiket és sajátosságaikat. Jogi szolgáltatásaink célja, hogy minimalizáljuk azokat a kockázatokat és költségeket, amelyek az országok eltérő üzleti és jogi kultúrájából, az eltérő gazdasági helyzetből származnak. A jogi tanácsadáson kívül kezdeti piac-, vagy célcsoport kutatással, a kereskedelmi partner vizsgálatával és tárgyalások tartásával támogatjuk ügyfeleinket.

Csapatunk nemzetközi ügyvédi irodáknál és multinacionállis vállalatoknál több éves tapasztalatot szerzett lengyel és magyar jogi tanácsadókból, ügyvédekből, és ügyvédjelöltekből áll. A jogi tanácsadás lengyel, magyar, német és angol nyelveken történik. Együttműködünk adótanácsadó cégekkel, közjegyzőkkel, gazdasági tanácsadó cégekkel, tolmácsokkal mind Lengyelországban, mind pedig Magyarországon. Vezetői továbbképzéseket tartunk munkajogi témákban,valamint a gazdasági erőfölénnyel való visszaélés és a tisztességtelen verseny területein.

Szaktudásunkat elsősorban az ingatlan-, az építő- élelmiszer-, valamint gyógyszeripari, nyomdaipari, közlekedési és logisztikai ágazatbeli ügyfeleink részére nyújtjuk. Munkánk minőségének záloga ügyfeleink tevékenysége iránti érdeklődésünk. A jogi szolgáltatások nyújtása során bizalmi kapcsolatot alakítunk ki ügyfeleinkkel szem előtt tartva a rugalmasság, szorgalom és profizmus elveit. Minden olyan esetben, amely komplex jogi megoldást igényel, munkacsoportokat szervezünk, amelyek testreszabott megoldásokat kínálnak ügyfeleink számára.

Ügyfeleink joggal várják el tőlünk, hogy együttműködésünk átlátható és egyértelmű szabályokon nyugodjon és a ránk bízott feladatok megoldása során mindig megbízható információval szolgáljunk.